Wie ben ik

Ik ben Rik van Ham. Ik ben van jongs af aan op het water te vinden en als klein jongetje was mijn grootste wens; een eigen boot. Na heel hard sparen en tegen de wil van mijn ouders in, was het op mijn 17e eindelijk zo ver! Met mijn Friendship 23 vertrok ik meteen het eerste jaar van de Reeuwijkse Plassen naar Zeeland, omdat ik had gehoord dat het daar prachtig varen was…

Nu, ruim 25 jaar verder, woon ik alweer 20 jaar in Zeeland met de WSVW (Watersportvereniging Wolphaartsdijk aan het Veerse Meer) als mijn thuishaven. Inmiddels beschik ik  over de nodige ervaringen en diploma’s. Met een breed werkverleden in o.a. de watersport en als rij-instructeur lag het dan ook voor de hand om uiteindelijk van mijn grootste passie mijn werk te maken.

Bootjesenzo, van ontzorgen tot zorgeloos varen!