Verkoop

Wanneer u denkt aan bemiddeling denkt u misschien vooral aan bemiddeling bij het onderhandelen, maar ik ga als jachtmakelaar heel veel verder dan dit ene onderdeel in een aankoop- of verkooptraject. Hieronder zal ik beschrijven wat u van mij kunt en mag verwachten wanneer u mijn hulp inroept bij aankoop of verkoop van een boot.

Jachtmakelaar voor aankoop- en verkoopbemiddeling

Aankoop bemiddeling – Als jachtmakelaar denk ik graag in het voortraject al met u mee.

Ik ga als eerste met u in gesprek. Met mijn brede kennis van boten (motorboot of zeilboot) en de vaareigenschappen, help ik u om tot een juiste selectie van boten of bepaalde boot te komen. Is dit eenmaal bekend, dan zoek ik actief mee in de markt.

Wanneer u denkt de nieuwe boot te hebben gevonden, ga ik graag met u mee om zonder ‘roze bril’ u een compleet beeld te geven wat u van plan bent te gaan kopen. Tijdens zo’n bezichtiging inspecteer ik aan de hand van een lijst met controlepunten de hele boot. Wanneer het uiteindelijk tot het uitbrengen van een bod komt, kunt u mij hiervoor uiteraard ook inzetten.

Ik kan als jachtmakelaar goed onderhandelen om zo tot een bod en overdracht te komen, waar zowel u als de verkoper een goed gevoel aan overhouden. En belangrijker nog, dat ook op papier alles goed is geregeld.

Verkoop bemiddeling – Als jachtmakelaar kunt u mij naast het aankopen van een boot uiteraard ook voor het verkopen van uw boot inzetten.

Door mijn ruime ervaring, kennis en kunde op het gebied van schepen en vooral mijn enthousiasme, heb ik inmiddels al vele verkooptrajecten snel en succesvol begeleid. Met mijn transparante manier van werken op basis van nacalculatie heb ik een geheel eigen aanpak ontwikkeld die inmiddels een groot segment aanspreekt. ‘Ontzorgen’ is daarbij het sleutelwoord en ik vertel u hier graag meer over tijdens een vrijblijvende kennismaking bij u aan boord. 

Met regelmaat kan ik kopers al met een verkoper in contact brengen voordat dat de boot te koop komt, zodat het rustiger en prettiger onderhandelen is.

Bootjesenzo, van ontzorgen tot zorgeloos varen!