Splitswerk

KNMI voorspelt windkracht 6 tot 7 met uitschieters naar 8? Denkt u dan ook; ligt de boot nog wel goed afgemeerd, zal ik niet even gaan kijken of alles goed gaat?

Met Splitswerk hoeft u zich over dit soort zaken geen zorgen meer te maken! Uw boot ligt altijd perfect afgemeerd. Bovendien wordt wegvaren maar vooral aanmeren kinderlijk eenvoudig doordat u voortaan alleen nog maar de lussen/oogsplitsen om de kikkers/bolders hoeft te leggen en uw boot ligt meteen recht in de box.

Splitswerk is het op maat maken van vaste meerlijnen in de box voorzien van RVS puntkousen, eind- en oogsplitsen (al dan niet voorzien van landvastveren). Dit zorgt voor extra veiligheid, minder kans op schade, is uiteindelijk een stuk goedkoper dan ‘losse, lange lijnen’ en geeft uiteraard een hoop gemak bij het aanleggen.

De naam zegt het al, dit is maatwerk. Natuurlijk worden voor dezelfde soort schepen/afmetingen, dezelfde dikte van landvasten gebruikt, maar daar houdt de vergelijking dan ook wel op. Zoveel mensen, zoveel wensen… Wilt u bijvoorbeeld wel of geen landvastveren aan de steigerzijde? Heeft u ‘springen’ (landvasten om de boot vrij te houden van de steiger) nodig om uw boot netjes af te meren? Deze zaken zijn bepalend voor het Splitswerk dat ik aanbied.

Uw voordelen?
  • Splitswerk gaat lang mee.
  • Het is op termijn goedkoper doordat uw landvasten minder hard slijten.
  • Het biedt veel gemak bij het wegvaren en aanmeren.
  • Door de materiaalkeuze en mijn vakmanschap ligt uw boot ook tijdens harde tot stormachtige wind veilig afgemeerd.
Een duurzame en veilige oplossing waarmee u uiteindelijk ook nog geld bespaart!

Bootjesenzo, van ontzorgen tot zorgeloos varen!