Oyster, Saffier 26

Deze prachtige en compleet uitgeruste luxe Saffier ligt klaar om u en uw gezelschap (maximaal 6 personen) een onvergetelijke dag op het Veerse Meer te bezorgen. Hoe die onvergetelijke dag er uit ziet bepaalt u zelf.

Aan boord bent u als klant koning. Of u nu zelf wilt (leren) zeilen, of met uw gezelschap wilt rondvaren, aan boord van de ‘Oyster’ kan het allemaal. Genietend van een hapje & drankje met een bezoekje aan Veere, Kamperland of Middelburg, een natuurtocht met uitleg over het ontstaan van het Veerse Meer & haar eilanden, zegt u het maar. 

Ontspannen genieten

Samen met uw familie of vrienden heerlijk genieten van alles wat het Veerse Meer te bieden heeft. U stapt op in Kortgene, of een plaats naar keuze, waarna u plaats neemt op de zachte kussens en ik de trossen losgooi. Met een lekker muziekje op de achtergrond of juist met het geluid van de natuur laat ik u genieten van al het moois wat we onderweg tegenkomen. 

Actief genieten

Als u graag zelf wilt (leren) zeilen, met mij achter de hand voor het geval er iets misgaat of er vragen zijn, dan denk ik graag met u mee. Met twintig jaar zeil- en instructie ervaring is zeilen met mij altijd ontspannen. Ongeacht uw niveau leer ik u dat wat u nodig heeft of gaat u lekker zelf aan de slag met deze snelle zeiler.  

Maatwerk

Zoals eerder gezegd is klant koning aan boord en leveren we graag maatwerk. U bent vrij om zelf voor uw hapjes en drankjes te zorgen tijdens de tocht maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan een uitgebreide tapas- of kaasplank, belegde broodjes, BBQ op een eiland of lunch of diner in een restaurant.

Tarieven

Zoals eerder genoemd bieden wij graag maatwerk, maar hebben uiteraard ook wat standaard tarieven.

 • Halve dag 09:00-13:00  / 13:00-17:00 (vertrek & aankomst in Kortgene) – € 500,-
 • Hele dag 09:00-17:00 (vertrek & aankomst in Kortgene) – € 900,-

De genoemde prijzen zijn inclusief brandstof, schoonmaak en btw.

De boot

Het is een snelle goed uitgeruste zeilboot. De boot is zeer compleet en voorzien van:

 • nieuwe zeilen
 • elektrische lieren
 • keerfok
 • alle lijnen lopen naar de stuurman/schipper
 • kuip is vrij van lijnen/touwen
 • kaartplotter
 • navigatieapparatuur
 • marifoon
 • geluidsinstallatie

Wanneer is de dag geslaagd?

Geen vraag is ons te gek en ons doel is om u een onvergetelijke dag Zeeland te laten beleven! Misschien is het wel de eerste keer op een zeilboot, heeft u iets te vieren of wilt u eens iemand op een bijzondere manier bedanken? Wij vinden het vooral leuk om u eens op een ontspannen en informatieve manier onder zeil mee te nemen en te laten genieten van wat Zeeland vanaf het water te bieden heeft.

Graag tot ziens aan boord van de ‘Oyster’!