Jachttransport

De term Jachttransport betekent dat het transport op eigen kiel wordt uitgevoerd.

Met Bootjesenzo heb ik inmiddels vele jaren ervaring met het wegbrengen en ophalen van schepen in zowel binnen als buitenland. De Zeeuwse Delta is mijn thuiswater, maar ook in Nederland zijn er maar weinig vaarwateren waar ik nog niet ben geweest. Op de Atlantische Oceaan, Het Kanaal, de Oostzee, Middelandse Zee en natuurlijk de Noordzee heb ik ervaring opgedaan. Wanneer u hier klikt, vindt u een lijst van de opdrachten met boten en trajecten die ik met jachttransporten heb gevaren.

Met Jachttransport kan ik u ontzorgen door bijvoorbeeld als bemanningslid of schipper op te stappen tijdens trajecten die u zelf (nog) niet alleen ziet zitten. Hierbij is het ook mogelijk dat ik voor professionele bemanning zorg waardoor er 24/7 kan worden gevaren. Andere redenen kunnen zijn;

⛵️Gebrek aan tijd maar wel de wens een ander vaargebied te bezoeken.

⛵️ Heerlijk met de wind mee zeilen en geen zorgen maken wanneer en hoe weer terug thuis te komen (ik kom met de auto naar uw laatste bestemming en breng de boot weer thuis terwijl u met de auto terug rijd en altijd op tijd op het werk bent).

⛵️ Aankoop of verkoop van een schip. (Wanneer u ook verder kunt zoeken dan Nederland is het aanbod vaak een stuk groter.)

⛵️ Noodgedwongen door schade of letsel uw boot achter hebben moeten laten in een vreemde haven.

Vaak heb ik na aankoop, een Jachttransport gecombineerd met Vaarles op verzoek van de opdrachtgever. Zo wordt het jachttransport meteen een zeer efficiënte reis en wordt uiteindelijk de thuishaven binnen gevaren alsof u al jaren met de boot vaart.

Afhankelijk van het te varen traject en niveau van de bemanning, kan er 24/7 worden gevaren. In het binnenland zijn de brug en sluistijden bepalend hoe lang er kan worden gevaren.

Bootjesenzo, van ontzorgen tot zorgeloos varen!