Aquavite, Finngulf 36

De prachtige en compleet uitgeruste zeewaardige ‘Aquavite’ ligt klaar om u en uw gezelschap een onvergetelijke dag, weekend of midweek in de Zeeuwse Delta te bezorgen. Hoe dit er uit ziet bepaalt u zelf. 

Aan boord bent u als klant koning. Of u nu zelf wilt (leren) zeilen, of met uw gezelschap wilt rondvaren, aan boord van de ‘Aquavite’ kan het allemaal. Genietend van een hapje & drankje met een bezoekje aan de zeehonden in de Oosterschelde, Zierikzee, Veere, of Breskens, een natuurtocht met uitleg over het ontstaan van de Delta & haar eilanden, zegt u het maar.

Ontspannen genieten

Samen met uw familie of vrienden heerlijk genieten van alles wat het Veerse Meer of de Oosterschelde te bieden heeft. U stapt op in Wolphaartsdijk, of een plaats naar keuze, waarna u plaats neemt in de kuip of ergens aan dek en ik de trossen losgooi. Met een lekker muziekje op de achtergrond of juist met het geluid van de natuur laat ik u genieten van al het moois wat we onderweg tegenkomen. 

Actief genieten

Als u graag zelf wilt (leren) zeilen, met mij achter de hand voor het geval er iets misgaat of er vragen zijn, dan denk ik graag met u mee. Met twintig jaar zeil- en instructie ervaring is zeilen met mij altijd ontspannen. Ongeacht uw niveau leer ik u dat wat u nodig heeft of gaat u lekker zelf aan de slag met deze snelle zeiler.  

Instructief/avontuurlijk genieten

Wilt u uw kennis uitbreiden en onder begeleiding eens ervaring opdoen op getijdewater, zee, de Westerschelde en/of de Maasmond eens passeren d.m.v. een meerdaagse tocht naar bijvoorbeeld Scheveningen? Met een klein beetje geluk treft u zeehonden, bruinvissen en zelfs zeevonk op dezelfde reis! Met mijn jarenlange ervaring als professioneel schipper vertel ik u graag hoe om te gaan met schip, bemanning en uzelf in deze omstandigheden.

Zaken die onder andere aan bod zullen komen zijn tochtvoorbereiding, meteo, navigatie, gebruik van navigatie-apparatuur en communicatiemiddelen. Tijdens dit soort activiteiten behoren ook nachtzeilen en ankeren bij nacht tot de mogelijkheden en probeer ik een zo avontuurlijk en divers mogelijk programma aan te bieden waarbij u altijd zelf kiest hoe ver we gaan. 

Catering

Zoals eerder gezegd is klant koning aan boord en leveren we graag maatwerk. U bent vrij om zelf voor uw hapjes en drankjes te zorgen tijdens de tocht maar wij kunnen dit natuurlijk ook voor u verzorgen. U kunt hierbij denken aan een uitgebreide tapas- of kaasplank, belegde broodjes, BBQ op een eiland of lunch of diner in een restaurant.

Tarieven

Zoals eerder genoemd bieden wij graag maatwerk maar hebben uiteraard ook wat standaard tarieven.

 • Halve dag 09:00-13:00  / 13:00-17:00 (vertrek & aankomst in Wolphaartsdijk) – € 550,-
 • Hele dag 09:00-17:00 (vertrek & aankomst in Wolphaartsdijk) – € 950,-
 • Overnachting (in combinatie met een meerdaagse trip) – € 150,-

Prijzen voor meerdaagse reizen zijn in overleg. De genoemde prijzen zijn inclusief brandstof, schoonmaak en btw.

De boot

Het is een snelle goed uitgeruste zeilboot waarmee ook comfortabel op de motor kan worden gevaren. De boot is zeer compleet en voorzien van:

 • 6 slaapplaatsen
 • uitgebreide keuken
 • toilet
 • kuiptent
 • buitendouche
 • kaartplotter
 • dieptemeter
 • navigatieapparatuur
 • marifoon
 • stuurautomaat
 • en alle benodigde veiligheidsmiddelen

Wanneer is voor ons de dag geslaagd?

Geen vraag is ons te gek en ons doel is om u een onvergetelijke dag Zeeland te laten beleven! Misschien is het wel de eerste keer op een zeilboot, heeft u iets te vieren of wilt u eens iemand op een bijzondere manier bedanken? Wij vinden het vooral leuk om u eens op een ontspannen en informatieve manier onder zeil mee te nemen en te laten genieten van wat Zeeland vanaf het water te bieden heeft.

Graag tot ziens aan boord van de ‘Aquavite’!